Spring naar hoofd-inhoud

Nieuwsarchief

Over verzekeringen

10 tips voor veilig rijden in de sneeuw

10 tips voor veilig rijden in de sneeuw

02-03-2019 21:21

Moet jij in winterse omstandigheden de weg op met je auto of bestelauto, dan is het oppassen geblazen. Hoe zorg je ervoor dat je heelhuids aankomt op je bestemming? Hierbij geven we je 10 tips om veilig in de sneeuw te rijden.

Alles over winterbanden en sneeuwkettingen

Alles over winterbanden en sneeuwkettingen

27-11-2018 15:19

In de landen van de Europese Unie hanteren in de winter verschillende regels voor het gebruik van winterbanden en sneeuwkettingen en spijkerbanden. Lees hier de regels die gelden per land en enkele andere winterregels waar je je aan moet houden wanneer je met je auto of bestelauto naar of door dit land reist.

schadeherstel door BestelautoVerzekeringen.eu

Schade is al vervelend genoeg, wij zorgen voor een makkelijk schadeherstel (voorbeeld insert records)

01-10-2018 14:19

Schade is al vervelend genoeg, daarom zorgen wij voor een prettig schadeherstel met onze unieke schadeservice. Wij schakelen een Focwa hersteller in, zorgen wij dat je auto wordt opgehaald en terug gebracht wanneer het jou uit komt, krijg je een vervangende auto en rekenen wij geen standaard eigen risico.

Verbeterde bestelautoverzekering van Allianz

27-06-2017 06:00

Allianz heeft de Bestelautoverzekering verbeterd, zoals geen eigen risico bij Topherstel, vervangend vervoer bij (beperkt) casco dekking en extra aantrekkelijk voor ZZP'ers.