Spring naar hoofd-inhoud

Automatische jaarlijkse vergelijking

Voor je autoverzekering, bestelautoverzekering, motorverzekering en camperverzekering

VerzekeringsPlaza.nl biedt een automatische vergelijking van je autoverzekering, bestelautoverzekering, motorverzekering en camperverzekering. Dit doen wij jaarlijks voor je, zodat je altijd weet dat je de gunstigste verzekering en de goedkoopste premie hebt. Voor de automatische vergelijking hoeft je zelf dus niets te doen. Deze vergelijking maken wij automatisch voor je.

 

Altijd de gunstigste verzekering

Aan het einde van ieder jaar maakt VerzekeringsPlaza.nl automatisch een nieuwe vergelijking van alle autoverzekeringen, bestelautoverzekeringen, motorverzekeringen en camperverzekeringen. Je ontvangt van ons automatisch jaarlijks een bericht of wij een gunstiger voorstel voor je verzekering hebben gevonden of dat je nog steeds de goedkoopste verzekering hebt. Je hoeft hier niets voor te doen. Jaarlijks ontvang je hier automatisch een e-mail van.

 

Toelichting op de automatische vergelijking

De automatische vergelijking van je autoverzekering, bestelautoverzekering, motorverzekering of camperverzekering doen we ieder jaar. In de maand voor de verlenging van je verzekering starten wij de vergelijking. Uiterlijk op de verlengingsdatum ontvang je van ons een e-mail. Als wij een gunstiger alternatief uit de automatische vergelijking krijgen, dan sturen wij dit voorstel per mail aan je toe. Als wij geen gunstiger alternatief op basis van de automatische vergelijking hebben, dan sturen wij ook een e-mail. Als je de verzekering wilt omzetten, dan hoef je alleen een mailtje terug te sturen dat je akkoord gaat.

Veel gestelde vragen (FAQ)

NIets. Voor het automatisch opnieuw vergelijken van je autoverzekering, bestelautoverzekering, motorverzekering en camperverzekering hoef je niets te doen. Wij maken deze vergelijking ieder jaar automatisch voor je.

In de vergelijking van je huidige autoverzekering, bestelautoverzekering, motorverzekering en camperverzekering met de alternatieven proberen wij de verzekering zo veel mogelijk te vergelijken met verzekeringen met vergelijkbare voorwaarden en dekking. Uiteraard zijn er altijd verschillen tussen de verzekeringen. Controleer daarom ook altijd nog even zelf of het aangeboden alternatief bij je wensen aansluit.

Niets. Dit is een gratis extra service van VerzekeringsPlaza.nl. De vergoeding voor deze service is opgenomen in onze vergoeding voor de verzekeringen, de provisie. Verder betaald u geen extra poliskosten als de verzekering per hoofdvervaldatum, na een jaar, wordt omgezet. Bovendien is deze provisie extra laag, omdat wij heel efficiënt digitaal werken en u veel zelf kunt doen.

Je verzekering gaan wij niet automatisch aanpassen. Als wij een gunstiger alternatief hebben gevonden krijg je altijd eerst een aanbieding per e-mail. Je kunt vervolgens zelf aan ons laten weten of wij de autoverzekering, bestelautoverzekering, motorverzekering of camperverzekering mogen omzetten.

In de jaarlijkse vergelijking vergelijken wij ongeveer dezelfde verzekeraars als bij het afsluiten van de verzekeringen. De verzekeraars in onze vergelijking kunnen soms nog wel eens veranderen.

Dat je autoverzekering, bestelautoverzekering, motorverzekering of camperverzekering de goedkoopste blijft. Bij het afsluiten van een verzekering maak je een vergelijking van de premies. Je vraagt de goedkoopste of gunstigste aan. Gedurende het jaar veranderen de verzekeraars hun premies. Na een jaar zou het kunnen zijn dat je verzekering niet meer de goedkoopste, maar misschien wel de duurste is geworden. Door de jaarlijkse vergelijking weet je zeker dat je altijd de gunstigste verzekering houdt. Deze service is uniek.

Omdat wij meerdere verzekeringen aanbieden en wij dit hebben geautomatiseerd. Centraal beheer, Interpolis en bijvoorbeeld Univé bieden maar één autoverzekering, bestelautoverzekering, motorverzekering en camperverzekering. Deze kunnen dus geen vergelijking voor je maken. Dat moet je dan zelf doen. Veel andere aanbieders kunnen dit niet, omdat het veel werk is. Een aantal andere aanbieders wil dit niet omdat je premie dan lager wordt en dus hun inkomsten lager worden. VerzekeringsPlaza.nl biedt dit altijd standaard wel aan.

Jazeker. Ook tussentijds kunnen wij een nieuwe vergelijking van je verzekering(en) maken. Alleen in het eerste jaar van je verzekering kan dit nog niet. Verder moet je wel rekening houden met € 7,25 poliskosten van de verzekeraar als je de autoverzekering, bestelautoverzekering, motorverzekering of camperverzekering tussentijds (niet op de hoofdvervaldatum) wilt aanpassen of omzetten.