Spring naar hoofd-inhoud

Verzekeringspakket

Alle verzekeringen in één compleet verzekeringspakket

Verzekeringspakket inclusief alle verzekeringen voor particulieren online vergelijken. Vind de goedkoopste premie en de gunstigste voorwaarden. De gunstigste pakketverzekering kun je direct online aanvragen tegen de laagste premie.

Compleet verzekeringspakket inclusief alle verzekeringen

Alle verzekeringen overzichtelijk in één verzekeringspakket. Maak hieronder een vergelijking van de verschillende verzekeringspakketten van verschillende verzekeraars. Vraag daarna het gunstigste verzekringspakket direcht online aan. In het pakket zit een aansprakelijkheidsverzekering, inboedelverzekering en een woonhuisverzekering. Overige verzekeringen zijn later aan het pakket toe te voegen.

Verzekeringspakketten vergelijken en aanvragen

Gegevens invullen  Klik op 'berekenen' Selecteer gunstigste pakket, klik op 'volgende' 'Offerte' per mail of direct 'Pakket aanvragen'  Kies eventueel uitbreidingen  Aanvullende gegevens invullen

Aanvullende informatie verzekeringspakket

  • De premies in de vergelijking zijn premies exclusief 21% assurantiebelasting
  • Altijd inzage in je klant- en verzekeringsgegevens via de PolisMap en PolisMap App
  • Je hebt 14 dagen polis bedenktijd na het afsluiten van het verzekeringspakket om gratis te annuleren
  • Onze vergoeding (provisie) is in de premie van het verzekeringspakket inbegrepen

Veel gestelde vragen (FAQ) over het verzekeringspakket

Klik in de vergelijking op 'info' achter de gewenste verzekering. De aanvullene informatie wordt in een nieuw venster geopend. Hier vind je de polisvoorwaarden, de verzekeringskaart, de produktinformatie en de clausules die van toepassing zijn. Sluit dit venster af om terug te gaan naar de vergelijking van de aansprakelijkheidsverzekeringen.

Ja, als je de verzekering aanvraagd op basis van de herbouwwaardemeter en de inboedelwaardemeter en de vragen goed invult dan heb je daardoor een garantie tegen onderverzekering voor je inboedel- en je woonhuisverzekering.