Spring naar hoofd-inhoud

Professioneel online assurantiekantoor

Online verzekeringen vergelijken en afsluiten

VerzekeringsPlaza.nl is een professioneel online assurantiekantoor voor bijna alle verzekeringen. Wij beschikken over de vereiste Wft-vergunningen van de toezichthouder AFM, wij zijn lid van branchevereniging Adfiz, wij zijn aangesloten bij klachteninstituut KifiD en wij hebben een beroepsaansprakelijkheidsverzekering en een cyberverzekering.

 

Lidmaatschappen en registraties

Als professioneel oline intermediair voor autoverzekeringen is ons kantoor is bij verschillende organisaties aangelosten en geregistreerd. De belangrijkste zijn:

Autoriteit Financiële Markten (AFM)

De AFM (www.afm.nl) houdt krachtens de wet toezicht op ondernemingen die actief zijn in sparen, lenen, beleggen, verzekeren en pensioenen. Ons kantoor is bij de AFM geregistreerd onder nummer 12020983. Voor vragen over toezicht kun je terecht bij het meldpunt Financiële Markten via telefoonnummer 0900-5400540 (5 ct/min.).

Branchevereniging Adfiz

Ons kantoor is lid van de Adfiz. Adfiz is een branchevereniging voor onafhankelijke financiële en assurantieadviseurs. De bij Adfiz aangesloten leden zijn onafhankelijk en vrij in de keuze van producten en aanbieders. Adfiz stelt als voorwaarde dat verzekeringsmaatschappijen geen eigendomsbelang of zeggenschap mogen hebben in de bij haar aangesloten leden.

Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD)

Wij doen ons uiterste best je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Maar mocht je onverhoopt toch een klacht over onze dienstverlening hebben, en wij komen er samen niet uit, dan kun jij  je wenden tot het KiFiD, een onafhankelijke stichting die je klacht kan beoordelen. Ons aansluitnummer bij de KiFiD is 300.014360.

Kamer van Koophandel

In het handelsregister van de Kamer van Koophandel staan wij geregistreerd onder nummer 50884735. De wettelijke taken van KVK zijn gericht op het registreren, informeren en adviseren van ondernemers.

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Uiteraard zullen wij altijd voorkomen om een klacht te krijgen, laat staan om aansprakelijk gesteld te worden. Mocht het onverhoopt toch zover komen dan hebben wij een beroepsaansprakelijkheidsverzekering, waardoor je extra zekerheid hebt dat een eventuele claim ook netjes betaald kan worden.

Cyber- en dataverzekering

Doordat wij voornamelijk online werken hebben wij veel aandacht voor een goede beveiliging van onze website, van ons netwerk en van de klantgegevens. Wij doen er alles aan om de veiligheid goed te regelen en problemen te voorkomen. Als het onverhoopt toch mis zou gaan, dan kunnen wij gebruik maken van de professionele hulp via onze cyber- en dataverzekering om eventuele problemen zo snel en professioneel mogelijk op te lossen. Meer informatie over onze beveiliging.