Spring naar hoofd-inhoud

Bouwkundige keuring

Voor de aankoop van je nieuwe woning

Het kopen van een nieuwe woning is een grote investering. Het is verstand om vooraf te onderzoeken wat de bouwkundige staat van de woning is. Wij adviseren daarom meestal een bouwkundige keuring voor je aan te kopen woning te laten uitvoeren. Met een bouwtechnische keuring hebt je inzicht of de woning bouwkundig in orde is. Dus geen verrassingen achteraf. Uiteraard is het daarnaast ook mogelijk om de vloer te laten onderzoeken.

Waar moet je op letten bij de bouwkundige keuring?

Een bouwkundige keuring heeft weinig waarde als deze niet als ontbindende voorwaarde in de koopovereenkomst is opgenomen. In sommige gevallen kan de bouwkundige keuring ook nodig zijn voor het taxatierapport. Je kunt de bouwkundige keuring hieronder zelf aanvragen.

Bouwtechnische keuring aanvragen

Uiteraard werken wij alleen samen met professionele en betrouwbare partijen. Het expertisebureau die de bouwkundige keuring uitvoert krijgt volgens 'klanten vertellen' een gemiddelde beoordeling van 8,9 (3.696 beoordelingen). Door middel van de onderstaande aanvraag kan een bouwkundige keuring aangevraagd worden. Als je de gegevens invult, dan gaat de bouwkundig expert voor u aan de slag.