Rechtsbijstandverzekering

Rechtsbijstandverzekering voor juridische hulp

Rechtsbijstandverzekeringen vergelijken en aanvragen voor particulieren. Vind de best passende rechtbijstandverzkering tegen de goedkoopste premie en de gunstigste voorwaarden. De rechtsbijstandverzekering kun je vervolgens direct online aanvragen. Goed verzekerd bij grote en betrouwbare Nederlandse verzekeraars.

Rechtsbijstandverzekeringen vergelijken

Gegevens invullen  Klik op 'berekenen' Selecteer gunstigste verzekering, klik op 'volgende' 'Offerte' per mail of direct 'Pakket aanvragen'  Aanvullende gegevens invullen

Waarom een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten?

Voorbeelden van schades die meestal gedekt zijn op een rechtsbijstandverzekering

Stel dat je bij een webshop een artikel hebt besteld, maar je het pakketje niet hebt ontvangen. De bezorgdienst geeft aan dat ze het hebben afgeleverd en de webshop wil geen nieuwe toesturen. Via de rechtsbijstandverzekering krijg je juridische hulp om het bestelde artikel alsnog te gaan ontvangen.

Stel dat je werkgever de arbeidsvoorwaarden aanpast en je vraagt je af of dit wel mag en kan. Met de rechtsbijstandverzekering met een dekking voor inkomens- en arbeidszaken krijg je juridische hulp om dit te onderzoeken en eventueel aan te vechten.